Motorcykel, Tips

Bygg din egen Suzuki Hayabusa Skala: 1/12

Om du är intresserad av att bygga modeller finns det gott om sådana du kan köpa på nätet. En modell som finns tillgänglig är en Suzuki Hayabusa. Har du aldrig provat att bygga modeller tidigare ska du börja med något lättare, tills du fått in snitsen.

Vad du behöver för att bygga modellen hemma

Först och främst kan du behöva ett förstoringsglas för att få alla bitar på plats ordentligt. Sedan behöver du diverse skärverktyg för att få loss dem på ett bra sätt. Du behöver pincetter, stora och små, så slipper du hålla i de små bitarna. Det är lätt att få lim på fingrarna och då blir det svårt att bygga din Suzuki.

Modellen som du bygger kan antingen ha den färg som bitarna redan har, eller så kan du måla den. Vill du måla din modell behöver du olika färger och penslar. Här har Alfa Hobby ett stort utbud.

Om du vill bygga mer

Det finns även olika typer av fordon du kan bygga och du kan hitta allt från militära fordon, flygplan och skepp till vanliga bilar, lastbilar, motorcyklar, skepp och flygplan. Du kan i stort sett bygga en modell av det mesta men det kan krävas att du letar runt lite på nätet.

admin (Author)