ATV, Motorcykel, Utrustning

Viktig utrustning både för MC och ATV

Fyrhjulingar är vanligast ute på landet, kanske allra vanligast i glesbygd. Det innebär vissa nackdelar, bland annat att det är långt till närmaste reservdelsbutik. Det behöver inte vara någon större nackdel. Du kan hitta en bra nätbutik som täcker dina behov av reservdelar och tillbehör. Kika på dessa produkter, till exempel.

Gå med i en förening

Ett bra sätt att få hjälp med din shopping efter tillbehör, är att gå med i en förening. Det finns som bekant också en nackdel med att handla på nätet och det är att du inte kan känna på de produkter du vill köpa. Ett sätt att få tips och råd om vilka produkter som är bra är att höra med medlemmar i din motorcykelklubb. Det är ett bra komplement till att läsa olika tester.

Bra däck är det viktigaste

Bra däck är många gånger de viktigaste tillbehören på din MC och ATV. Då det gäller din MC handlar det om att stanna kvar på vägen och att kunna bromsa och få stopp på motorcykeln innan en olycka inträffar. På en ATV handlar det däremot oftare om framkomlighet i terrängen. Använder du din fyrhjuling i exempelvis skogsbruk är däcken mycket viktiga. De är en förutsättning för att du ska kunna dra ditt virke ut ur skogen.

admin (Author)